Мережа «Сільпо» стала єдиним ритейлером у топ-20 інноваційних компаній України за версією «Власть денег» 04.12.2019

Роздрібна мережа супермаркетів «Сільпо» визнана однією з найінноваційніших компаній України в рейтингу видання «Власть денег». Для його складання використовувалися дані з різних відкритих джерел, зокрема, офіційна інформація компаній, повідомлення ЗМІ, думки галузевих експертів. Серед безлічі інновацій, які впроваджувалися ритейлером, видання відзначило авторський дизайн супермаркетів, BigData, програму «Власний Рахунок», переведення в електронну форму купонів і фішок для акцій тощо.

Мережа «Сільпо» стала єдиним продуктовим ритейлером у топ-20 інноваційних компаній України. До рейтингу також увійшли: «Нова Пошта», «Метінвест», LG, МХП, Kernel, Interpipe, «Київстар», Lifecell, WOG та інші. Список подано в алфавітному порядку, без ранжирування за номерами.

Як повідомляє видання, під час відбору головним критерієм була наявність не тільки інноваційних планів на майбутнє, а й уже успішно реалізованих інновацій у виробничій технології, продукції, що випускається, або послугах, які надаються. Враховувалися також роль компанії в житті країни, обсяг інвестицій, вкладених в інноваційні проєкти, участь компанії в спеціалізованих виставках і значення впроваджених інновацій для зміцнення економічного й технологічного потенціалу та міжнародного авторитету України.

Це вже друга нагорода «Сiльпо» у 2019 році. Раніше за результатами дослідження Mind Innovation Index 2019, Fozzy Group була названа «Інноваційним лідером галузі «Ритейл», а мережа супермаркетів «Сільпо» отримала нагороду в спеціальній номінації «Інноваційність у роботі з клієнтами».

«Сільпо» — одна з найбільших національних мереж продовольчих супермаркетів України з асортиментом близько 76 000 найменувань продуктів харчування і супутніх товарів, а також товарами власних торгових марок і власного імпорту. У компанії діє проєкт підтримки та розвитку малих українських виробників «Лавка Традицій™», продукцію яких можна придбати в «Сільпо» і делікатес-маркетах Le Silpo. Станом на 04.12.2019 торговельна мережа нараховує 250 супермаркетів.

Архів новин