Мир вам! Новий «Сільпо» Будда-бар у Хмельницькому 25.06.2019

Що буде, якщо поєднати медитативний спокій і красу Сходу та яскравість і гедонізм Заходу? У всьому світі такі місця перетину культур називають Будда-барами. Один із них наповнить своєю атмосферою новий магазин «Сільпо», який відчинить двері вже 26 червня о 12:00 у Хмельницькому за адресою вулиця Свободи, 73.

У супермаркеті площею 1200 кв. м ви знайдете все для тихої радості, миру та спокою. Тут є і розширений асортимент від Власного імпорту, й улюблені смаколики від «Лавки традицій». Хочеться помедитувати? Зверніть увагу на роботу наших вправних крафтярів, які випікають хліб у подовій печі й готують страви на грилі. Це видовище справді заворожує.

Черга – погане місце для пізнання дзену, тому на гостей нового «Сільпо» чекатимуть 6 основних кас, 2 тютюнові крамнички, а також 5 самокас.

Тож запамятайте: дім спокою й гедонізму відтепер у новому «Сільпо», що у Хмельницькому. Вже 26 червня о 12:00 він почне працювати на вулиці Свободи, 73, щоб щодня дарувати вам чудовий настрій з 8:00 до 23:00.

Інформаційна довідка
Торгова мережа «Сільпо» – одна з найбільших національних мереж продовольчих супермаркетів. «Сільпо» – це магазин самообслуговування, асортимент якого налічує до 35 000 найменувань продуктів харчування й супутніх товарів залежно від розміру торгової площі. Мережа пропонує тільки якісні товари власних торгових марок і власного імпорту. Станом на 01.06.2019 торговельна мережа «Сільпо» налічує 240 супермаркетів
.

Архів новин