Ну просто пісня! Новий музичний «Сільпо» в Одесі 11.09.2019

Смачна їжа та якісна музика здатні принести море задоволення будь-кому. Тому ми вирішили поєднати їх у новому «Сільпо», який відчинить свої двері в Одесі вже 11 вересня о 12:00 за адресою Фонтанська дорога, 58.

У супермаркеті площею понад 2000 кв. м на вас чекає справжня симфонія смаку. Дзвінкі співи ножів та гарячий подих грилю у м’ясному відділі. Тиха свіжість рибного відділу, підкреслена глухим хрускотом льоду, на якому на вас чекають найвишуканіші сорти риби й морепродуктів. Галас, немов на перерві оркестру, в кулінарії – адже охочих поласувати її смачними стравами не перелічити. Та, звісно ж, ритмічні звуки роботи наших вправних крафтярів, які щодня, мов по нотах, випікають для вас найсмачніші хліби та багети.

Шукаєте чогось незвичайного? Наша незабутня піца нагадає вам мелодії італійського Неаполя. Якщо скуштуєте каву власного обсмажування, то напевно захочете послухати латиноамериканські ритми. А для шанувальників свого, рідного в новому магазині буде «Лавка традицій» – її продукція допоможе вам пригадати як мамину колискову, так і її найсмачніші страви.

Найважливіше – не втратити ритм, тож у супермаркеті буде аж 11 кас, щоб ніхто з наших любих Гостей не втрачав ані секунди.

Тож відтепер меломани можуть шукати музику не лише в концертних залах та філармонії, а й у новому «Сільпо», що за адресою Фонтанська дорога, 58. Жодних квитків, лише суцільне задоволення – щодня з 8:00 до 23:00.

Інформаційна довідка

Торгова мережа «Сільпо» – одна з найбільших національних мереж продовольчих супермаркетів. «Сільпо» – це магазин самообслуговування, асортимент якого налічує до 35 000 найменувань продуктів харчування й супутніх товарів залежно від розміру торгової площі. Мережа пропонує тільки якісні товари власних торгових марок і власного імпорту. Станом на 01.09.2019 торговельна мережа «Сільпо» налічує 242 супермаркети.

Архів новин