Перлина біля моря. Новий «Сільпо» під Одесою 12.07.2019

Портові міста завжди були символом достатку й різноманіття, адже тут перетиналися головні морські та сухопутні торгові шляхи. А де ще можна знайти місце, в якому буде безліч різних делікатесів та цікавинок? Звичайно, в новому «Сільпо» у стилі морський порт, що відкриється 13 липня о 12:00 на 7-му км Овідіопольської дороги, 1 в Одеській області.


Площа нашого портового міста становитиме 1500 кв. м, і в ньому ви знайдете все, чого забажає душа. Найсвіжіші овочі та фрукти з усіх куточків планети, духмяний хліб і випічку від наших вправних крафтярів, вишукані готові страви, свіже м’ясо та, звісно ж, морську й річкову рибу.

 

І якщо у справжньому порту чи на легендарному Привозі бувають черги, то в нас це майже неможливо. Адже до ваших послуг буде 10 звичайних кас, 5 – самокас та 2 – тютюнової крамниці, щоб кожен моряк мав чим набити свою люльку.

 

Не обійдеться в портовому місті й без власної пошти. У магазині матимете змогу скористатися послугами поштомаркета Justin, щоб відправити все, що завгодно: від маленької мушельки до велетенського тунця.

 

Працюватиме й парковка, де можна буде залишити і кінну упряжку, й невеликий теплохід. Адже наше портове місто на перетині морських та сухопутних шляхів, памятаєте?

 

Отож спустошуйте свої трюми та поспішайте заповнити їх на відкритті нового «Сільпо». 13 липня о 12:00 він розпочне працювати в ТЦ «Епіцентр» на 7-му км Овідіопольської дороги, 1, що в Одеській області. Пришвартуватися в нашому порту можна буде з 8:00 до 22:00.

 

 

Інформаційна довідка
Торгова мережа «Сільпо» – одна з найбільших національних мереж продовольчих супермаркетів. «Сільпо» – це магазин самообслуговування, асортимент якого налічує до 35 000 найменувань продуктів харчування й супутніх товарів залежно від розміру торгової площі. Мережа пропонує тільки якісні товари власних торгових марок і власного імпорту. Станом на 01.07.2019 торговельна мережа «Сільпо» налічує 241 супермаркет
.

Архів новин