Свистати усіх нагору! Новий «Сільпо» на Дніпровській набережній 06.08.2019

До уваги всіх, хто мріє про романтичну подорож на яхті! Новий «Сільпо» у стилі яхт-клубу відкривається 8 серпня о 12:00 за координатами: 50°24ʹ23ʺ північної широти та 30°36ʹ33ʺ східної довготи, або за адресою Дніпровська набережна, 10в, якщо ви звикли до сухопутних шляхів.

Не хвилюйтеся, морська хвороба вам не загрожує. Натомість, будьте готові відшукати справжні скарби з усіх куточків світу.

У супермаркеті площею 3000 квадратних метрів ви знайдете відділ гастрономії з власною сироварнею, хліб та піцу з дров’яної печі, кулінарію, дегустаційну зону для сомельє та квітковий бутик.

Звісно, не обійдеться без м’яса та риби від власної коптильні, делікатесної яловичини, яка дозріває у спеціальних камерах, та, звісно ж, устриць й омарів.

Тут працюватимуть 14 звичайних кас та 5 самокас для самообслуговування, 4 каси ресторанів і по одній касі кулінарії та квіткового бутику. І, звісно ж, 3 тютюнові крамниці, аби кожен капітан мав, чим забити свою улюблену люльку.

Двері нашого яхтового… перепрошуємо – гастрономічного клубу будуть відчинені щодня, з 8:00 до 23:00.

Торгова мережа «Сільпо» – одна з найбільших національних мереж продовольчих супермаркетів. «Сільпо» – це магазин самообслуговування, асортимент якого налічує до 35 000 найменувань продуктів харчування й супутніх товарів залежно від розміру торгової площі. Мережа пропонує тільки якісні товари власних торгових марок і власного імпорту. Станом на 01.08.2019 торговельна мережа «Сільпо» налічує 242 супермаркети.

 

Архів новин