Термінова телеграма: у Віті-Поштовій відкривається новий «Сільпо» 16.05.2019

Чи давно ви отримували справжнього листа? Не електронне повідомлення, а паперовий конверт із маркою та текстом усередині, написаним від руки. Давно, чи не так? Ми теж, а тому вирішили створити власний поштамт у новому «Сільпо», яке відкриється 16 травня.

 

На 900 квадратних метрах нового відділення ви знайдете всі необхідні товари, які ми доправимо для вас наземною, морською чи авіапоштою. На вас чекатимуть апетитна солона й копчена риба, свіже м’ясо, запашний хліб із печі, велике різноманіття готових страв від кулінарії та делікатеси з гриля. А якщо лист чи телеграма затримаються – зможете зачекати на них у кафе з чашкою кави, хот-догом або піцою.

 

Вас дуже схвилював лист? Не переймайтеся, адже на території поштамту буде аптека, в якій завжди знайдеться заспокійливе.

 

Безсумнівно, поштовий транспорт потребує стоянки, і вона в нас буде. До того ж нею цілком безкоштовно зможуть користуватися всі наші гості.

 

Звісно, великий асортимент товарів спокушатиме багатьох, але не хвилюйтеся – обійдеться без черг. До ваших послуг буде 6 звичайних та 5 самокас, які не припинятимуть роботу навіть на обідню перерву.

 

Наш поштамт працюватиме щодня з 8:00 до 22:00 в селі Віта-Поштова на вулиці Звенигородська, 200д.

 

Інформаційна довідка

Торгова мережа «Сільпо»  одна з найбільших національних мереж продовольчих супермаркетів. «Сільпо»  це магазин самообслуговування, асортимент якого налічує до 35 000 найменувань продуктів харчування й супутніх товарів залежно від розміру торгової площі. Мережа пропонує тільки якісні товари власних торгових марок і власного імпорту. Станом на 01.05.2019 торговельна мережа «Сільпо» налічує 244 супермаркети.

Архів новин