WANTED! Розшукуємо гостей нового «Сільпо» 05.06.2019

Увага! «Сільпо» розшукує особливо цінного гостя! Він потрібний нам виключно живим 7 червня на відкритті нового ексклюзивного супермаркету в селі Стоянка. Винагорода – незліченна кількість високоякісних продуктів та море задоволення від атмосфери Дикого Заходу.

Бачимо, ви зацікавились? Тож продовжимо. У новому «Сільпо» площею 1942 кв. м ви знайдете  ароматні страви «з димком» з грилю на дровах, апетитну піцу та вишукані продукти від локальних виробників «Лавки традицій». А ще живу рибу дикого вилову або фермерську, яку можемо й почистити, морепродукти й навіть устриці.

Для дуже зайнятих ковбоїв усе вищезазначене заздалегідь закоптять та засолять наші вправні майстри. Уже відомо, що в новому супермаркеті є запаси золота – бо хіба можна інакше назвати відділ з ароматним подовим хлібом та власною випічкою? З оаз дикої пустелі ми привезли для вас ексклюзивні фрукти, а з країн Латинської Америки – запашну свіжу каву, яку приготуємо прямо в магазині.

Звісно, ковбої віддають перевагу бурбону та віскі, однак наш сомельє допоможе вибрати як їх, так і чудові вина з усіх куточків світу. Ну і звісно ж, наш світ Дикого Заходу не міг обійтися без надзвичайно широкого асортименту м’яса. А це: птиця, свинина, звичайна та мармурова яловичина, ковбаси та мясо власного копчення. Буде навіть справжній кортадор, який бездоганно наріже для вас вишуканий хамон. Все для того, щоб ані шериф, ані вільний мисливець не лишився голодним.

Ви вже біжите здаватися? Припаркувати коней (живих або залізних) можна на безкоштовній цілодобовій парковці площею 2000 кв. м. І не хвилюйтеся, черги точно не буде, адже до ваших послуг 14 звичайних кас та 6 – самообслуговування.

Найприємніше те, що цей скарб більш як із 30 000 найменувань товарів дуже легко знайти. Повідомляємо точні дані: 7 червня о 12:00, село Стоянка Київської області, вулиця Київська, 10. А далі щодня з 8:00 до 22:00 без перерви та вихідних. Тож приходьте і прихопіть із собою друзів!

Інформаційна довідка

Торгова мережа «Сільпо» одна з найбільших національних мереж продовольчих супермаркетів. «Сільпо» це магазин самообслуговування, асортимент якого налічує до 35 000 найменувань продуктів харчування й супутніх товарів залежно від розміру торгової площі. Мережа пропонує тільки якісні товари власних торгових марок і власного імпорту. Станом на 01.06.2019 торговельна мережа «Сільпо» налічує 238 супермаркетів.

Архів новин