Міжнародний путівник Big 7 Travel назвав київський ресторан Positano піцерією #23 в Європі 12.05.2020

Відомий туристичний портал опублікував новий рейтинг Best Pizzas in Europe 2020. Ресторан Positano став єдиним українським закладом, який увійшов до списку.

Експерти Big 7 Travel оцінювали меню, атмосферу і сервіс, презентацію, розташування та доступність, онлайн-присутність, відгуки критиків і гостей, а також враховували думки й досвід редакції.

У 2019 році інший міжнародний гід-рейтинг Top 50 Pizza дав Positano 30-е місце (єдиному закладу в Україні) в списку «Найкращі піцерії Європи». Результати 2020 року ще не оголошувалися.

Positano відкрився в 2016 році на Лівому березі за адресою: ТЦ Silver Breeze, просп. Павла Тичини, 1в. Під час карантину працює в режимі доставки, відкрито також літню терасу.

Кухнею Positano керує бренд-шеф мережі «Сільпо» Марко Черветті. Меню ресторану на основі неаполітанської кухні він розробив разом зі знаменитим піцайоло Енцо Кочча, засновником піцерії La Notizia, рекомендованої Червоним гідом Michelin. Піцу в ресторані готують у дров'яній печі Stefano Ferrara.

Архів новин