Мережа магазинів Фора запустила проект доставки продуктів «Купуй вдома» в Києві та Київській області 13.04.2020

Тепер гості мережі можуть придбати продукти онлайн. Для цього потрібно перейти на сайт fora.prom.ua, обрати бажані товари, і протягом 3-х годин кур’єр доставить замовлення.

Замовити у Форі можна близько 800 позицій, серед яких свіжі овочі та фрукти, м’ясо, риба, хлібобулочні вироби, молочні продукти, а також піца та бургери власного виробництва, засоби гігієни, товари для дому та багато іншого. До того ж асортимент продукції поступово розширюється.

Наразі послуга доступна в Києві, Борисполі, Броварах, Ірпені, Вишневому, Софіївській та Петропавлівській Борщагівці. Та ми активно працюємо над тим, щоб найближчим часом з’явилась можливість здійснювати доставку в усіх регіонах роботи магазинів Фора.

Проект вдалось реалізувати завдяки нашим партнерам компанії Justin та порталу Prom.ua.

Найближчими днями ми будемо готові запропонувати нашим гостям можливість покупки продуктів із Фори ще й на сайті shop.justin.ua.

Довідка

Мережа магазинів біля дому «Фора» належить до торгово-промислової групи компаній Fozzy Group. На ринку України «Фора» працює з 2002 року. На сьогодні мережа «Фора» – це близько 250 магазинів у понад 70 населених пунктах України. «Фора» постійно працює над розширенням спектру послуг та над рівнем сервісу для своїх гостей.

Архів новин