Мережа «Сільпо» запускає дев’яту станцію #SilpoRecycling та тестує вивіз сортованого сміття кур’єром 31.07.2020
Нова станція з прийому вторсировини розпочала роботу 31 липня 2020 року в Запоріжжі за адресою вул. Перемоги, 64.

«У Запоріжжі ми вирішили протестувати нову послугу, яка мотивуватиме Гостей «Сільпо» ставати більш екологічними та допомагати планеті. Вони можуть віддавати підготовану і відсортовану вторсировину кур’єру доставки, який відвезе її на станцію #SilpoRecycling для подальшої переробки. А Гості отримають додаткові екобали за турботу про довкілля. Максимальний об’єм, який може забрати кур’єр доставки — 60 літрів (мішок цукру)», — розповідає керівниця проєкту #SilpoRecycling Галина Дмитрук.

Проєкт реалізовано в партнерстві з ГО «Кольорові відра». Це друга сучасна станція з прийому вторсировини #Silporecycling у Запоріжжі. Нині працюють 9 станцій #Silporecycling у великих містах України (Києві, Харкові, Дніпрі, Львові, Одесі, Запоріжжі).

Всі, хто принесе сміття на переробку, отримають заохочення у вигляді балів програми «Власний Рахунок». За 1 кг скла можна отримати 50 балів, 1 кг паперу – 110 балів, 1 кг металу – 1000 балів, а за 1 кг пластику – 350 балів.

Згідно з правилами програми «Власний Рахунок», після закінчення звітного періоду, бали перетворюються на бонуси, які можна використати для покупок у «Сільпо». Бали стають бонусами за такою схемою: 1 бал = 1 копійка, 100 балів = 1 грн.
Станція прийматиме такі види вторсировини:
• пластик – ПET-пляшки, стретч-плівку, поліетиленові пакети, упаковку з маркуванням HDPE;
• папір – картон, папір, журнали, газети, паперове паковання, упаковку Tetra Pak;
• скло – скляні пляшки, банки від консервації, пляшечки від дитячого харчування;
• метал – алюмінієві банки.

Графік роботи станції:
15:00 – 20:00 (будні)
9:00 – 14:00 (вихідні)
Святкові дні – не працюємо

«Сільпо» — одна з найбільших національних мереж продовольчих супермаркетів України. Заснована в 1998 році. Входить до однієї з найбільших торгово-промислових груп України Fozzy Group. Станом на липень 2020-го нараховує 263 супермаркети, в тому числі 4 делікатес-маркети Le Silpo та інтернет-магазин shop.silpo.ua, запущений під час карантину. В компанії діє проєкт підтримки та розвитку малих українських виробників «Лавка традицій», продукцію яких можна придбати в «Сільпо» і делікатес-маркетах Le Silpo.

Архів новин