Мемфіс і симетрія кольору: нові «Сільпо» у Львові та Одесі 21.10.2020
21 жовтня 2020 – Відкрилися два вишуканих супермаркети мережі «Сільпо» у Львові та Одесі. Тож тепер в Україні працюють уже 269 магазинів. 

Натхненням для львівського супермаркету став стиль мемфіс. Його започаткував у 80-х дизайнер Етторе Соттсасс разом із молодими архітекторами та митцями. Завітайте в «Сільпо» на вул. Кульпарківській, 93а з 08:00 до 23:00. У нас є 1295 квадратних метрів постмодерного декору, яскравих артоб’єктів та риб, що танцюють під вінілові платівки. 

У маркеті змішалася палітра мемфісу: кожний з 16 відділів оформлено у своєму монокольорі, з різними текстурами й матеріалами. Стіни розмальовано вручну, а пристінні колони переливаються неоном. Ми обіграли культові об’єкти стилю – боксерський ринг та ліжко у вигляді рингу – і зробили з них свої артформи, наприклад, візочки в цьому «Сільпо» стоять на рингу. На поличках мемфісного маркету навіть улюблені продукти мають вигляд артоб’єктів. 

Пергола в зоні кас – райдуга з відтінками мемфісу під музичним небом. Можливо, саме така атмосфера панує в американському місті Мемфіс, адже там народилася щонайменше одна яскрава відома людина. Якщо кортить дізнатися більше, шукайте підказки на стінах супермаркету :)  

Крім вражаючого дизайну, в цьому «Сільпо» нізащо не можна пропустити відділ випічки, рибний з рибою власного засолу й копчення, м’ясний відділ із делікатесною яловичиною, «Лавку традицій», свіжовипечену піцу, ряди хамону, шоколад «Власної кондитерської». Для особливих дат Гості можуть замовити торти й букети з «Квіткової майстерні». 

Одразу після селфі біля мемфісного світлового фасаду у Львові прямуйте до Одеси. З симетрією форм і пастельним кольоровим кодом це міг би бути новий вишуканий готель, якби це не був супермаркет. Одеські артоб’єкти можна шукати, вгадувати їхнє значення й фотографувати з 08:00 до 23:00 за адресою вул. Семена Палія, 125б. 

На 1917 квадратних метрах «Сільпо» тішить і гурманів, і естетів. Тут є одна з найбільших зон зі смаколиками «Лавки традицій», острівець шоколаду «Власної кондитерської» з неповторним розмаїттям смаків, ексклюзивні тістечка й печиво, камера дозрівання м’яса, хліб з подової печі на дровах і – як без цього у морському місті – жива риба та акваріум з устрицями, а також величезний вибір преміальних алкогольних напоїв.  

Щоб наповнити Гостей енергією для пошуку картин та інсталяції золотого оленя і моторолера з лисом для їхніх сторіз, на вході в «Сільпо» є кав’ярня і кавова лавка FEEL__trd.  

Усі трендові нововведення є в кожному з нових «Сільпо»: самокаси, самовивіз «Ми зібрали – ви забрали!». 

І надважливе наостанок: кожний «Сільпо» є екологічно дружнім. Ми використовуємо енергозберігаючі технології, пропонуємо екоторбинки й мішечки замість пластикових пакетів, сортуємо відходи і закликаємо до цього всіх Гостей. З «Сільпо» смачно і стильно дбати про планету. 


Довідка про «Сільпо»

«Сільпо» — одна з найбільших національних мереж продовольчих супермаркетів України. Заснована в 1998 році. Станом на жовтень 2020-го нараховує 269 супермаркетів, в тому числі 4 делікатес-маркети Le Silpo. В компанії діє проєкт підтримки та розвитку малих українських виробників «Лавка традицій», продукцію яких можна придбати в «Сільпо» і делікатес-маркетах Le Silpo. Входить до однієї з найбільших торгово-промислових груп України Fozzy Group. 

 «Cільпо» — один із небагатьох у світі великих мережевих продуктових ритейлерів, який створює індивідуальний тематичний дизайн для кожного магазину. В 2020 році три дизайнерські супермаркети «Cільпо» вчетверте увійшли в Europe’s Finest Store — перелік найкращих інноваційних дизайнів європейських магазинів за версією European Supermarket Magazine.
Архів новин