Як Банк Восток допомагає у боротьбі з коронавірусом 05.05.2020

Банк Восток продовжує активно приймати участь у боротьбі з пандемією. Щоденно банк виділяє фінанси на життєво необхідне обладнання для лікарень, тести для виявлення вірусу для лабораторій, забезпечує медиків засобами захисту та іншими потрібними під час карантину речами.

Що ми зробили за період карантину:

  • Відремонтували 2 апарати ШВЛ

Відтепер апарати працюють та можуть врятувати життя багатьох людей.

  • Придбали 2 апарати ШВЛ SV300 та 1 апарат ШВЛ «Бриз»

ШВЛ SV300 – новітні апарати експертного класу для штучної вентиляції легенів, що використовуються для пацієнтів різних вікових груп. Мають повний набір режимів штучної вентиляції легенів та розширено контролюють життєво важливі функції пацієнтів.

Апарат ШВЛ «Бриз» використовується для експлуатації в умовах відділень реанімації та інтенсивної терапії, а також в операційних блоках для забезпечення інгаляційного наркозу закисом азоту.

Апарати передано в Одеську міську інфекційну клінічну лікарню та Одеську обласну клінічну лікарню.

  • Придбали 3 концентратори кисню для медичного використання OLV -10 у комплекті А

За допомогою даного приладу стає можливим підтримка роботи функцій організму, які просто життєво необхідні для пацієнта.

  • Надали 2,5 млн грн для допомоги через фонди

Гроші надано фондам, що допомагають в боротьбі з пандемією, серед них - Міжнародний комітет Червоного Хреста і Благодійний Фонд «Корпорація монстрів».

  • Придбали тести для виявлення коронавірусу

Вірусологічної лабораторії ГУ «Одеський обласний лабораторний центр МОЗ України» надано набір реагентів, що допоможуть зробити 100 PCR-тестів, набір для виділення РНК вірусів Genekam та набір реагентів Novel CoronaVirus 2020 на 100 реакцій.

  • Забезпечили лікарів необхідним обладнанням

Придбали 70 комплектів протиепідемічного одягу «BIO SECURITY», 306 захисних хірургічних халатів та 42 стійки для диспансерів 1000 мл ER-T.

Банк Восток і надалі буде брати активну участь у боротьбі із пандемією та допомагати українцям залишатися здоровими.

Архів новин