Як працюють супермаркети «Сільпо» під час державного карантину (Оновлюється) 23.03.2020

Ми піклуємося про наших Гостей та працівників, тому підтримуємо режим турботи за будь-яких умов.

З 11 березня посилили санітарно-гігієнічні правила в супермаркетах «Сільпо» та делікатес-маркетах Le Silpo й додатково обробляємо все: двері, ручки, візки, каси тощо. Миємо руки ще частіше та інтенсивніше. На входах у магазини на вас також чекають дезінфектори.

Ми стали приділяти більше уваги самопочуттю співробітників. Вони залишаються вдома, якщо почуваються «не дуже». За будь-яких умов перевіряємо температуру, перш ніж стати до роботи.

З 17 березня в наших кафе й ресторанах ми все пакуємо з собою. Дбайливо та смачно. Тут пишемо, як замовити заздалегідь і забрати смачненьке: http://bit.ly/Silpo_RESTO
Те саме стосується ресторанів Le Grill: http://bit.ly/Legrill.

Ми переносимо наші майстер-класи, дегустації, фестивалі й інші заходи. Вже корегуємо графік проведення Silpo Wine Fest та тимчасово призупинили продаж квитків. Щойно світ зітхне з полегшенням і все буде добре – ми одразу повідомимо нову дату й місце проведення фесту. Квитки будуть дійсні на перенесену дату. Але якщо ви хочете повернути свій квиток – ми запропонуємо варіанти і зв’яжемося з кожним наступного тижня. Стежте за оновленнями.

Продукти в «Сільпо» є: гречка, сіль, улюблені смаколики та все інше на полицях. Якщо чогось не знайшли, не хвилюйтеся. На складах усього вдосталь, ми просто ще не встигли розставити все по місцях. Трішечки терпіння й розуміння! Вже займаємося цим у режимі турбо.

Ми запакували всі товари, які раніше були відкритими: крупи, хліб, ваші улюблені солодощі з кондитерки.

Супермаркети в торгових центрах відкриті. Ми дбаємо про зручність та здоров’я Гостей. Ми робимо все, щоб у магазинах було чисто, безпечно та всі товари стояли на поличках. Для цього нам потрібно трошки більше часу, тому ми змінили графік роботи деяких супермаркетів. Дивіться актуальні години роботи за посиланням.

Забезпечуємо працівників масками, бо турбота про здоров’я – передусім.

Працюємо також над варіантами співпраці зі службами доставки. 

Ми піклуємося про ваше здоров’я та дотримуємося рішення місцевої влади: в кожної людини мають бути 10 кв. м простору. Тож тепер кількість людей у торговельному залі залежить від його площі. Деякі супермаркети можуть прийняти 70-80 гостей одночасно, а ті, які більші, – 200-300. І в кожного будуть свої 10 кв. м. )

Тримаємо вас у курсі справ і дякуємо, що ви з нами!

Архів новин