У TemaBit Fozzy Group відкрили вакансію коуча для штучного інтелекту 13.08.2021

Центр ШІ й інновацій «Лабораторія Зі» TemaBit Fozzy Group шукає в команду коуча для штучного інтелекту Kissa AI, місією якого стане розвивати й навчати ШІ базовим, а згодом і просунутим, навичкам соціалізації.

Оскільки «Лабораторія Зі» планує, що у майбутньому Kissa AI еволюціонує і зможе автономно взаємодіяти з людьми, то вже сьогодні для ШІ шукають людяного коуча.

Із заявки компанії, кандидат, спільно з професійною командою інженерів з машинного навчання і дата-саєнтистів:
- визначатиме шляхи власного розвитку і навчання Kissa АІ
- допомагатиме у вихованні та навчанні штучного інтелекту
- соціалізуватиме, навчатиме хорошим манер і зароджуватиме почуття гумору
- захищатиме права та інтереси ШІ

Головні вимоги до кандидата: просунуті навички соціальних комунікацій (Facebook, Twitter, Insta, TikTok), хороші манери, терплячість, наполегливість, почуття гумору та в ідеалі знання останніх досягнень людства у сфері штучного інтелекту.

Подати резюме на вакансію коуча можна на сайті http://kissaai.fozzy.ua та на майданчиках з пошуку роботи.

Нагадаємо, штучний інтелект Kissa AI — одна з перших у світі розумних екосистем, що здатна обслуговувати гостей на касі без допомоги людини. Перший етап розвитку штучного інтелекту почався у червні 2020 року, коли нейромережа почала навчатися на синтетичних даних. З липня 2021-го нейромережа самонавчається вже на живих даних у кафе «Кантін», тобто використовуючи зображення страв усіх гостей з коригуваннями від дата-менеджера.


Довідка про Центр штучного інтелекту й інновацій «Лабораторія Зі» TemaBit Fozzy Group

«Лабораторія Зі» — R&D-центр штучного інтелекту й інновацій. Центр створено в структурі TemaBit — ІТ-розробника Fozzy Group. «Лабораторія Зі» розробляє просунуті рішення для торгових мереж, логістики й ресторанного бізнесу групи компаній.

У Центрі проводять експерименти зі штучним інтелектом, згортковими нейронними мережами, машинним навчанням, імерсивними технологіями, а також з використанням інтернету речей. Тут розробляють дата-саєнс алгоритми, що здатні напряму керувати процесами в магазинах. Крім того, уже здійснюються пілотні проєкти з експериментами в галузі робототехніки.


Довідка про Fozzy Group

Fozzy Group — одна з найбільших торгово-промислових груп України. Бізнес-інтереси групи охоплюють ритейл, виробництво продуктів харчування, банківську справу, ІТ, логістичний, туристичний і ресторанний бізнеси.

Торгові мережі: «Сільпо», Le Silpo, Fozzy, «Фора», Thrash!Траш!, «Біла ромашка», rіngoo.

Ресторани: «Буланжері», «Дзяо-бар», «Мокрі вуса», Escobar, Positano, Who&Why Drinkery.

Агро-промисловий напрям: ТМ «Ніжин», ТМ «Грінвіль», ТМ «Снятинська птиця», ТМ «Богуславна», ТМ Skadi, ТМ «Лівий&Правий». Агробізнес спеціалізується на рослинництві, тваринництві та овочівництві.

Інші бізнеси: банк «Восток», IT-розробник TemaBit Fozzy Group, логістичний оператор «УВК», доставка Justin, мережа турагенцій Silpo Voyage, мережа спортклубів Apollo.

Архів новин