Fozzy Group завершила трансформацію процесу закупівель 06.10.2021

У 2021 році компанія завершила трансформацію системи закупівель. Ключовий фокус Fozzy Group наразі — розширення пулу потенційних партнерів. Компанія зацікавлена у співпраці із постачальниками, які мають експертизу на ринку, а також регіональними партнерами, що спеціалізуються на поставці рішень та реалізації послуг для рітейлу. Також важливою перевагою для нас є соціальна відповідальність та екологічна орієнтованість компаній-партнерів.

«Наша компанія розвивається і постійно зростає, і ми завжди відкриті та зацікавлені у нових конкурентних постачальниках та виробниках. Саме тому ми здійснили трансформацію закупівельного процесу, зробивши його прозорішим. Відтепер закупівельна діяльність переведена на електронні торговельні майданчики. Це дозволить більшій кількості учасників ринку взяти участь у тендерах на надання послуг компаніям Fozzy Group, а нам продовжити забезпечувати високий рівень сервісу для внутрішніх замовників», - прокоментував заступник комерційного директора мережі “Сільпо” Тарас Ніколаєнко.

Де знайти інформацію про тендери Fozzy Group?

Завдяки проведеній трансформації закупівельного процесу, відтепер усі тендери консолідовані та можуть відстежуватися на єдиному електронному майданчику. Потенційні постачальники можуть дізнаватися про оголошені тендери за посиланням. Узяти в них участь можна після додаткової реєстрації.

У яких категоріях Fozzy Group шукає партнерів?

1. Капітальне будівництво, технологічне та торговельне обладнання.

2. Комунальні послуги, обслуговування нерухомості, клінінг, ремонт і обслуговування обладнання, послуги охорони.

3. Витратні матеріали для торгівлі.

4. Транспортна та складська логістика, маркетингові послуги, ІТ обладнання та рішення.


Fozzy Group відкрита для зворотного зв’язку від постачальників та учасників наших тендерів. З питаннями, пропозиціями та ідеями можна звернутися на гарячу лінію для постачальників: (044) 354 57 75, а також e-mail: procurement.nfr@fozzy.ua

Архів новин