APOLLO NEXT відкрив п’ятий спортивний простір у Києві 27.06.2023
У ТРЦ Cosmo Multimall (Київ, вулиця Вадима Гетьмана, 6) почав роботу сучасний спортивний простір APOLLO NEXT 023. Спортклуб займає площу 1280 кв. м і знаходиться на другому поверсі блоку А.

Це п'ята зірка у галактиці спорт просторів APOLLO NEXT. Мережа продовжує покращувати фізичний добробут українців та розширюватися навіть під час повномасштабного вторгнення. У спортклубі APOLLO NEXT 023 є все для комфортних та ефективних тренувань: зона вільних ваг з 256 одиницями спорядження; 135 силових та функціональних тренажерів; групові заняття; 25 професійних тренерів, які завжди готові надати допомогу та підтримку.

Концепція APOLLO NEXT підходить як тим, хто знає все про фітнес, так і тим, хто тільки починає та мріє не кинути. Однією з особливостей APOLLO NEXT є спеціальні секції для груп з 4-6 людей: разом з інструктором-лідером вони тренуються як команда для досягнення зрозумілої та завжди крутої мети.

Поза секціями є групові тренування, які проводяться у партнерстві з Les Mills, культовим провайдером фітнес програм з Нової Зеландії. У розкладі понад 100 занять на тиждень. Тренування проводяться у онлайн та офлайн форматах. Протягом перших 4 тижнів діє акційна підписка за 299 грн. Оформити можна на сайті https://apollo.online. Для наших героїв – ветеранів Збройних Сил членство у спортклубі є безкоштовним. Також є спеціальні умови для дітей та підлітків.
Fozzy Group запустила мережу спортклубів APOLLO NEXT у вересні 2021 року. Кожен спорт простір має зону для групових тренувань, функціональну зону для малих груп, кардіо-зону, зону розтяжки, а також місце для роботи з вільною вагою та спортивним обладнанням. Доступ до всіх сервісів і покупок здійснюється простим скануванням браслету гостя.

До галактики APOLLO NEXT входять такі спортивні простори:

APOLLO NEXT 019 у ТРЦ Dream, просп. Оболонський, 1-Б.
APOLLO NEXT 020 у ТРЦ ХарьОК, вул. Братства тарасівців, 9-Е
APOLLO NEXT 021 у ТРК Арена Сіті, вул. Басейна, 2-А
APOLLO NEXT 022 у ТРЦ Аладдін, вул. Михайла Гришка, 3-А.
APOLLO NEXT 023 у ТРЦ Cosmo Multimall, вул. Вадима Гетьмана, 6.
Архів новин