Банк Власний Рахунок першим серед банків запустив нову послугу зарплати наперед для співробітників «Сільпо» 11.09.2023
Банк Власний Рахунок запустив фінансову послугу «Зарплата наперед» для співробітників «Сільпо» з автоматичним погашенням з зарплатної картки.

Це дозволяє усім Перевершникам (так ми називаємо співробітників «Сільпо») отримати наперед до 30% від своєї зарплати, коли дуже потрібні гроші, але до зарплати ще два тижні. Кошти миттєво зараховуються на картку Банку Власний Рахунок за декілька хвилин після заявки, без додаткового очікування та погодження. Автоматичне погашення відбувається відразу після надходження зарплатні з зарплатної картки, яку прив’язав Перевершник у додаток Банку Власний Рахунок.

Зрозуміла та разова комісія за користування послугою становить 4% від суми позики. Тобто, якщо Перевершник замовив собі 3000 гривень наперед, то вартість послуги становитиме 120 гривень.
Послуга “Зарплата наперед” максимально зі зрозумілими та прозорими умовами, з автоматичним погашенням - турбуємося про наших гостей. У Банку Власний Рахунок за два роки роботи вже 264 639 гостей, з яких 12 000 Перевершники “Сільпо”.

Про Банк Власний Рахунок
Банк Власний Рахунок – діджитальний проєкт «Сільпо». Скоро святкуватиме свій другий день народження.
Місія – турбота про клієнтів, яких ми називаємо гостями, як і в «Сільпо». Що ми даємо окрім зручних та простих банківських послуг? Х2 гарантований кешбек балами на покупки в «Сільпо» та shop.silpo.ua та підвищений Х3 кешбек балами в «Сільпо» за покупки будь-де на загальну суму понад 10000 гривень на місяць.
Архів новин