Fozzy Group відновила роботу заводу у Ворзелі 09.05.2022
Fozzy Group відновила виробництво хліба, кондитерських виробів і обсмажування кави у Ворзелі Київської області. Продукція з заводу вже відвантажується для торговельних мереж "Сільпо", "Фора", "ТРАШ! THRASH", Fozzy C&C.

До Ворзеля повернулися електрика та вода, а з ними і можливість розконсервувати завод після окупації. Наразі це поки єдине виробництво, що розпочало свою діяльність у Ворзелі та відновило виробничу потужність. На роботу повернулися 150 фахівців заводу.

На заводі у Ворзелі працюють три цехи, продукти з яких доставляються по всій Україні. На підприємстві вже обсмажується та фасується 36 тонн кави, виготовляється більше 10 тонн шоколадних виробів та заготовлюється 236 тонн хлібобулочних виробів на місяць.

Вже відновлено роботу цеху з виготовлення шоколадних виробів "Власна кондитерська", який має сучасне італійське обладнання, де створюються різноманітні кондитерські вироби, шоколад та цукерки ручної роботи. Також цех із заготівлі хліба та хлібобулочних виробів "Крафтяр" та для хлібної майстерні "Буланжері Артизан" (Boulangerie Artisan), що на вулиці Ярославів Вал у Києві.

Повернуто до роботи третій цех зі свіжого обсмажування кави на одному з найкращих ростерів - Giesen. Кавові зерна з різних плантацій обсмажуються, мелються, фасуються та транспортуються у торговельні мережі  "Сільпо", "Фора", "ТРАШ! THRASH", Fozzy C&C по всій Україні.

Архів новин