Гості «Сільпо» встановили співочий рекорд України з наймасовішого запису «Щедрика» 22.12.2023

Понад триста гостей «Сільпо» віртуально заспівали легендарного «Щедрика» напередодні Різдва.

Упродовж двох тижнів усі охочі могли заспівати цю всесвітньо відому щедрівку в чат-боті @radio_silpo_bot. Ми отримали акапельні співи від 302 Гостей, після чого об’єднали їх у єдину аудіоверсію. Фінальний трек ми з турботою звели на студії звукозапису Soda Music та випустили в етер на «Радіо Сільпо».

Відсьогодні твір Миколи Леонтовича лунає у всіх супермаркетах мережі. Прослухати фінальну версію та подивитися відеоролик ви можете за посиланням.

Віртуальне виконання «Щедрика» гостями «Сільпо» увійшло до Книги рекордів України у категорії «Масові заходи». Це наймасовіший запис щедрівки в історії України. Рекорд зафіксовано 21 грудня о 12:00. Запис співочого рекорду України відбувся за підтримки компанії MasterCard.

До запису також долучилися відомі артисти та молоді українські виконавці: alyona alyona, MamaRika, Павло Зібров, Віталій Козловський, Ірина Білик, NATIYA, 7TEEN’S, Шумʼя, ANKA, SANTORIN, MASHA DANILOVA, Averin, Сергій Мироненко, LAZANOVSKYI | RIDNYI, LELY45, Олена Тополя, SKYLERR, SOWA, ENLEO, Тоня Матвієнко, OKS, TESLENKO, Анастасія Димид, Tom Soda, SESTRA, NEKA, Медовий Полин, Bude Tak, Shyman, Sonhe, CKAYA, Xenny-A, Анастасія Хоменко, Олександра Краччк та інші.

Ми вдячні всім, хто долучився до нашого культурного-просвітницького проєкту «Різдзвоники». Разом нам вдалося зануритися у передріздвяну підготовку, відкинути турботи і створити справжню радість.

Архів новин