Гуманітарна допомога 18.03.2022
Згідно з підписаним Меморандумом між Міністерством соціальної політики України, благодійним фондом "Київська школа економіки" та групою компаній Fozzy Group щодо поставок гуманітарної допомоги: Україна отримує від постачальників та виробників гуманітарні вантажі, доставка та розподіл яких відбувається через торговельні точки мереж "Сільпо", "Фора", Траш!Thrash!, Fozzy C&C.

Зараз налагоджено безперебійну комунікацію з Міністерством, і вже вдалося здійснити видачу гуманітарної допомоги в 53 торгових точках мережі "Сільпо". Ми докладаємо максимальних зусиль, щоб географія розповсюдження зростала, у тому числі поширилася на інші роздрібні мережі групи.

Станом на 18 березня 2022 року вже отримано 569 палет з гуманітарними товарами. Зокрема українці зможуть отримати крупу, пасту, м'ясну, рибну та овочеву консервацію, картоплю, снеки, молоко, воду, печиво, шоколад та одноразовий посуд. 476 палет гуманітарного вантажу ще знаходиться на складі компанії, де відбувається розподіл та комплектація партій для магазинів. У міру комплектування та за першої можливості товари оперативно доставлятимуться до магазинів. 

Десятки постачальників та виробників за кордоном співпереживають українцям і готові й надалі надавати гуманітарну допомогу. Тож є всі підстави припускати, що обсяг гуманітарної допомоги лише зростатиме. Підтримка в нас величезна.

З детальною інформацією щодо розподілу гуманітарної допомоги можна ознайомитися у звітах, які формуються в онлайн режимі. 

Слава Україні!

Архів новин