Крафтова пивоварня Beermaster Brewery відновлює свою роботу 17.05.2022
"Сільпо" поновила роботу броварні Beermaster Brewery у ТРЦ Respublika Park (Київ, Кільцева дорога, 1). Пивоварня була відчинена 18 лютого, проте через початок повномасштабної війни встигла пропрацювати менше як тиждень.

Наразі Beermaster Brewery варить п'ять сортів пива: індійський світлий ель "TOP HOPS", баварське пшеничне пиво "POLONEZ", сесійний пілз "Enjoy10", темний молочний стаут "BOG SPIRIT" та новітню пивну класику HAZY DIPA "WILD STORM".

У Beermaster Brewery максимальна увага приділена технологіям варіння, найякіснішій сировині - хмілю, вітчизняному та іноземному солоду, а також зібрана команда натхненних пивоварів, які постійно експериментують з новими смаками. Вже на червень пивоварня планує вийти на повну потужність виробництва та виготовляти 12 000 літрів пива на місяць.

"Ми у Beermaster Brewery не перестаємо створювати експериментальні смаки та вже готуємо два нових сорти пива для наших Гостей: один символічно до перемоги - "All roads to Victory" ("Всі дороги - до перемоги") та Baltic Porter "Iconic". Їх можна буде спробувати у червні. Також на 2022 рік ми запланували низку колаборацій з іншими броварнями, вже зовсім скоро про їхнє втілення зможемо з вами поділитися", - коментує Віктор Ващук, шеф крафтової пивоварні Beermaster Brewery.

Придбати пиво можна:

- у пивному корнері супермаркету "Сільпо" у ТРЦ Respublika Park, який поруч з пабом Beermaster Brewery Pub, а також у делікатес-маркеті Le Silpo (Київ, вул. Басейна, 4);

- з червня - у ресторані EscoBar (Київ, вул. Ярославів Вал, 21а/2), а також у мережі супермаркетів "Сільпо" (ТРЦ River Mall, ТРЦ Атмосфера, ТРЦ Gulliver та у місті Бровари, вул. Київська, 241);

- замовити онлайн доставку пива на shop.silpo.ua.

Слідкувати за новинами та анонсами подій пивоварні Beermaster Brewery ви можете у соціальних мережах facebook та instagram або на сайті «Сільпо».
Архів новин