Мелодія нового «Сільпо» у Дрогобичі 10.06.2023

У Дрогобичі Львівської області 10 червня почав працювати новий супермаркет «Сільпо». Це другий «Сільпо» у цьому місті, торговельна площа становить 1325 кв.м.

Тематикою магазину стали забути музичні інструменти. Дизайн магазину – автентичний, фольклорний з музичними мотивами. Зараз ми маємо чимало забутих музичних інструментів і в Україні, і в світі, які нам навряд чи колись вдасться почути. Цитра, ліра, дримба, і звісно ж трембіти, які не тільки видають неповторні звуки, а і візуально виглядають як витвір мистецтва та неймовірний політ фантазії творця.

У «Сільпо» вирішили нагадати про наше національне надбання Гостям. Загалом на ілюстраціях у супермаркеті зображена велика кількість різноманітних старовинних музичних інструментів різних країн та народів.

Хоча музичні інструменти у новому супермаркеті – зірки, та вони не можуть затьмарити запашних мелодій нашої свіжої випічки. Не гірше за них привертає увагу відбірна рибка. А шинка чи ковбаска з відділу гастрономії зіграють в смачному дуеті з сиром, якщо ви їх поєднаєте в канапці.

Поринути в музичну атмосферу Гості можуть щодня з 8:00 до 22:00 за адресою: Дрогобич, вул. Володимира Великого, 1р, ТРЦ Park. Розрахуватися за смаколики можна на 6 касах та 5 самокасах.

Архів новин