Онлайн-хімчистка MINK від Fozzy Group відкрила перший офлайн простір 08.12.2023

MINK, перший в Україні онлайн-сервіс хімчистки на початку грудня відкрив перший офлайн простір у Києві.

Відтепер, усі, кому потрібні якісні послуги з чистки, прання чи ремонту одягу, взуття і різних аксесуарів можуть не лише замовити кур’єра, а і принести речі до офлайн простору у «Сільпо» у с. Лісники Київської обл. (вул. Ватутіна, 170). Вже найближчим часом MINK планує відкрити другий офлайн простір у «Сільпо» у ТРЦ Respublika Park.

Офлайн простір працює за принципом самообслуговування. Ви залишаєте речі у спеціальному мішку з індивідуальним номером, вводите самостійно або за допомогою адміністратора контактні дані, номер телефону, та індивідуальний номер і це все, що треба зробити, далі вирушаєте у своїх справах.

Ніяких папірців чи інших зайвих процесів опису речей. Уся комунікація і погодження замовлення відбувається далі у смартфоні. Прийом речей триває максимум 5 хвилин. Зворотнє доставлення може бути безкоштовним кур’єром за адресою гостя або в офлайн простір.

«Вихід MINK в офлайн – це продовження нашого сервісу в онлайні. Наша місія залишається незмінною – хочемо, щоб для гостей було зручно, мінімум клопотів та максимум турботи. У нових офлайн просторах наші гості ще більше можуть відчути наш настрій, щоб гостю було класно», - розповідає керівниця проєкту Юлія Крилова.

Наразі MINK вже завоював міцні позиції серед хімчисток, щомісяця кількість замовлень зростає на 10-35% в залежності від сезону. MINK активно працює у напрямку онлайн та офлайн для B2C гостей, а також розвиває В2В сегмент, надаючи послуги бутикам. Також зростає кількість одиниць у замовленні – у середньому гість замовляє чистку трьох речей, що підтверджує довіру до сервісу. Звісно, так було неодразу, спочатку гість тестує сервіс на одній речі, а потім вже відправляє декілька.

Замовити чистку можна онлайн на сайті MINK. Кур'єр приїздить у зручний 2-х годинний слот. А за 30 хвилин до приїзду зателефонує на номер, що був вказаний при оформленні замовлення. Якщо знаходитесь за Києвом, або в регіонах, до вас завітає курʼєр Нової Пошти. Забір та доставка кур'єром MINK, та кур'єром Нової Пошти в усі міста – безкоштовно.

Гість може завжди написати MINK у телеграм-чат, перевірити статус замовлення, змінити адресу доставки, додати послуги і т.д. Також MINK надає безкоштовні поради технолога.

Довідка
Онлайн-хімчистка MINK розпочала свою повноцінну роботу у 2022-му році. MINK – це перший в Україні онлайн-сервіс хімчистки. Назва означає "МІНімум Клопотів", адже онлайн-хімчистка дозволяє не їздити в пункти прийому речей. MINK є частиною Fozzy Group.

Архів новин