Радіо «Сільпо» та Mastercard починають перший «МУВ» – хіт-парад Молодих Українських Виконавців 12.06.2023

Радіо «Сільпо» разом з Mastercard розпочинають перший «МУВ» – хіт-парад молодих українських виконавців. Ми оголошуємо відбір до хіт-параду молодих українських виконавців, яким завідуватиме музичний директор Радіо «Сільпо» Фагот з ТНМК.

Хіт-парад «МУВ» від Радіо «Сільпо» та Mastercard – це можливість розповісти про себе більш ніж мільйону Гостей, які щодня відвідують супермаркети по всій Україні. Двічі на тиждень до плейлиста Радіо «Сільпо» будемо додавати два відібрані треки українських артистів/гуртів та коротко розповідати про самих виконавців.

Молодих українських музикантів на Радіо «Сільпо» можна буде почути до кінця цього року. Треки, що потраплять у ротацію, дбайливо відбиратимуть музичний директор Радіо «Сільпо» Фагот та музичний редактор Денис Кузьмічов . Приєднатися до хіт-параду «МУВ» учасники можуть у будь-який час. Для цього необхідно передати авторські права в управління ГО «УААСП» і зареєструвати свої пісні, заповнити заявку на сайті https://silpo.ua/radio, в якій розповісти більше про свій музичний проект, та надіслати композиції.

Кожен гурт чи виконавець може поділитися своєю історією, філософією і визначити свій жанр.

Хіт-парад «МУВ» на Радіо «Сільпо» виходитиме за підтримки Mastercard і громадської організації «Українська агенція з авторських та суміжних прав». Валерій Харчишин, що наразі керує агенцією, має на меті зробити авторське право й поняття «роялті» більш доступними і зрозумілими для молодих музикантів.

Час робити свій «МУВ», щоб вас чули мільйони людей щодня!

Чекаємо на ваші пісні!

Архів новин