«Сільпо» присвятили новий супермаркет у Чорноморську українським собакам-рятувальникам 09.06.2023

У Чорноморську Одеської області, на проспекті Миру, 19 (ТЦ «Центральний універмаг) відкрито новий «Сільпо». Це перший «Сільпо» у цьому місті, торговельна площа становить 900 кв.м.

Команда «Сільпо» вирішила присвятити дизайн цього магазину собакам-супергероям. У 2016 році у Чорноморську біля поліклініки встановили пам’ятник сенбернару Лорду. Вірний пес понад 10 років продовжував чекати свого померлого господаря біля будівлі медичного закладу, у якому той працював. Лорд був улюбленцем жителів міста і став символом вірності й відданості.

Дизайн магазину виконаний у стилі коміксів про українських чотирилапих героїв. Собака-психолог Чапа з запорізького ДСНС допомагає дітям-переселенцям. Черкаська вівчарка-водолаз Найда займається пошуковими та водолазно-рятувальними роботами. Рятівник з Києва – лабрадор Чегеваро, який діставав людей з-під завалів будинку. Пес-зв’язковий Лабусь, який був на службі в УПА. Ці, а також інші історії проілюстровані на стінах цього яскравого магазину.

Вивіски у торговельному залі зроблені у формі «спіч-бабл», як ще одне нагадування про стиль коміксів. Касові лайтбокси виконані у формі емблеми супер героя. Велику увагу приділено саме ілюстраціям, на яких ми розказуємо про реальні, героїчні історії собак.

Гості супермаркету у супроводі чотирилапих легенд зможуть сміливо замовити собі улюблену піцу, вибрати тепленьку випічку та купити рибку чи м’ясо до смачної вечері.

Для комфорту Гостей у «Сільпо» з 8:00 до 22:00 працюють 4 класичні каси і 5 самокас.

Архів новин