“Сільпо” відновив дизайнерський супермаркет у Харкові після руйнувань 17.06.2022

17 червня супермаркет «Сільпо» у Харкові (вул. Пушкінська, 2-А, в ТРЦ «Нікольський») відновлює свою роботу. Магазин залишався зачиненим з березня цього року, коли під час обстрілів міста російськими військами зазнав пошкоджень. В торговельний центр “Нікольський” влучив снаряд, що спричинило пожежу, від якої постраждав зокрема і наш супермаркет.

Ми з нетерпінням чекаємо на зустріч із Гостями. Як і завжди, на полиці ми відібрали найкращі продукти українських виробників, доставили Власний імпорт та готуватимемо смачні страви, які можна придбати у відділі кулінарії. Вже веземо свіжу рибу, м'ясо, овочі та фрукти. Нагадуємо, що зараз сезон української полуниці та черешні, а невдовзі підуть солодкі абрикоси.

Піцайоло в супермаркеті випікатимуть піцу на дровах, яку можна буде взяти із собою або скуштувати на місці. А солодощі від “Власної кондитерської” та тепла і запашна випічка “Сільпо” бездоганно смакуватимуть до напоїв із кавового бутика Feeltrd, який також відновлює свою роботу разом із супермаркетом.

Магазин працюватиме щодня з 9:00 до 19:00.

Дизайнерський супермаркет площею 2700 кв м був відкритий у травні 2021 року. Концепцією цього магазину відзначено відомих харківських митців і винахідників, а створений він у стилі дизельпанк. Тут можна знайти згадки про легендарного Олексія Бекетова та харківських науковців, які причетні до створення великого адронного колайдера, а ще посвята харківському метро. В оформленні «Сільпо» у стилі дизельпанк брали участь відомі харківські митці: тут є графіті Гамлета Зінковського та маска Боба Бассета, чиї роботи підкорили весь світ.


Архів новин