В Одесі через ракетну атаку ущент знищений гіпермаркет Fozzy 14.08.2023
Одеса, нам болить разом з вами. Сьогодні наше мирне місто на Півдні стало мішенню для чергової цинічної атаки росії.

Через ворожу ракету було вщент знищено гіпермаркет FOZZY. Магазин, який понад 20 років дарував одеситам смачні та якісні продукти.

Найважливіше — наших людей — ми не втратили. Три колеги, які постраждали у нічному обстрілі, знаходяться в лікарні. Ми на зв’язку з ними та їхніми родинами. Сподіваємося, що наші думки і дії допоможуть їм якнайшвидше одужати.

Ми вдячні рятувальникам, які героїчно загасили вогонь. Ми вдячні медикам за вчасно надану допомогу. Ми вдячні, усім хто думками та емоціями – з Одесою та з FOZZY. Вдячні всім гостям, хто зараз висловлює нам слова підтримки. Вас дуже багато і ви нас неймовірно підтримуєте.

В одеському FOZZY згоріло все – будівля, обладнання, товар. Звісно, магазин не працює.
270 співробітникам одеського гіпермаркету, ми запропонуємо роботу в інших бізнесах групи FozzyGroup і роботу з переїздом в інші міста, в яких є гіпермаркети FOZZY.

Ми ще маємо точно оцінити завдану шкоду, але мова йде про сотні мільйонів гривень. Це величезні втрати, тому про плани щодо майбутнього поки що зарано говорити. Попри атаки ворога продовжуємо працювати. Тримаємося, стоїмо і віримо в перемогу!

Слава нації! Смерть ворогам!
Архів новин