Молекулярна кухня у «Сільпо»: у Києві відкрили новий супермаркет 31.10.2024

31 жовтня у Києві мережа «Сільпо» відкрила новий супермаркет у стилі молекулярної кухні — напряму, де наука зустрічається з кулінарією.

«Сільпо» прикрашають зображення кухарів-науковців, які творять гастрономічні дива за допомогою незвичних для кухні приладів — колб, пробірок та інших лабораторних інструментів. Навігація в магазині теж особлива: каси можна знайти за штативами з колбами, а вивіски відділів розміщені у прозорих боксах, що символізують стерильність та чистоту продуктів.

Кожен елемент інтер’єру розповідає свою історію про трансформацію звичних продуктів у щось надзвичайне. Замість вивісок — чашки Петрі, в яких відбувається магія розкладання продуктів на молекули. У відділі овочів та фруктів — символ ДНК як натяк на те, що кожен продукт має свій унікальний код смаку. Алкогольний відділ — це ніби окрема лабораторія з інсталяцією колб, які створюють атмосферу справжнього наукового центру.

Для гостей у новому «Сільпо» пропонують всі необхідні інгредієнти для експериментів зі смаками вдома чи на фудкорті. Щодня тут випікатимуть свіжий хліб, запашну випічку та піцу, а також готуватимуть улюблені страви у відділі кулінарії. На острівці «Лавки традицій» можна буде придбати добірні локальні продукти, а у відділі морепродуктів — скуштувати рибку гарячого копчення.

Новий супермаркет, площею 1697,6 м2, працюватиме щодня з 07:00 до 23:00 за адресою: Київ, вул. Максимовича, 32. Для гостей «Сільпо» передбачена підземна парковка.

У випадку відключень електроенергії магазин функціонуватиме як пункт турботи та незламності, де гості зможуть скористатися безплатним Wi-Fi та підзарядити свої гаджети.

Архів новин